Divendres, 15 De Gener De 2021
Espiguet, s/n, Abella de la Conca - 25651
Telèfon: Tel. 973664198 Fax: Fax. 973664198

Portada

Espiguet, s/n
25651 Abella de la Conca
Lleida
ajuntament@abellaconca.ddl.net

Tots els continguts del lloc web Ajuntament d'Abella de la Conca -que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.- són, bé propietat de Ajuntament d'Abella de la Conca, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web Ajuntament d'Abella de la Conca és propietat exclusiva de Ajuntament d'Abella de la Conca i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web Ajuntament d'Abella de la Conca és de Ajuntament d'Abella de la Conca o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicaci&ocaute;, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de Ajuntament d'Abella de la Conca o dels seus proveïdors.

Ajuntament d'Abella de la Conca i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de Ajuntament d'Abella de la Conca són marques protegides per Ajuntament d'Abella de la Conca. Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de Ajuntament d'Abella de la Conca (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de Ajuntament d'Abella de la Conca constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

Ajuntament d'Abella de la Conca es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, Ajuntament d'Abella de la Conca es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de Ajuntament d'Abella de la Conca com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i Ajuntament d'Abella de la Conca no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. Ajuntament d'Abella de la Conca no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de Ajuntament d'Abella de la Conca.

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que Ajuntament d'Abella de la Conca inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que Ajuntament d'Abella de la Conca no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a Ajuntament d'Abella de la Conca no implica que Ajuntament d'Abella de la Conca l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de Ajuntament d'Abella de la Conca es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del Ajuntament d'Abella de la Conca.

Ajuntament d'Abella de la Conca exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de Ajuntament d'Abella de la Conca o de webs de tercers.

Ajuntament d'Abella de la Conca no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de Ajuntament d'Abella de la Conca.

El contingut del web de Ajuntament d'Abella de la Conca únicament és aplicable a territori espanyol.

Ajuntament d'Abella de la Conca garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de Ajuntament d'Abella de la Conca. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de Ajuntament d'Abella de la Conca, creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de Ajuntament d'Abella de la Conca enviant un e-mail a: ajuntament@abellaconca.ddl.net

Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats
IWS

Mapa Web